donderdag 30 april 2015

The fun of art making ; a story I told at Pecha Kucha night Hilversum

Hi there !!

Op 19 maart j.l. werd er weer een Pecha Kucha avond gehouden in theater De Vorstin, in Hilversum. Wat is Pecha Kucha? Het volgende:

"PechaKucha is Japans voor ‘geroezemoes’, een wereldwijd fenomeen dat tot nu toe alleen nog in een aantal grote steden in Nederland georganiseerd wordt. Het is een verbazingwekkend platform voor welk creatief persoon dan ook: ontwerpers, architecten, kunstenaars, wetenschappers, dromers, politici, critici, studenten, etc., beroemd of niet, om hun idee te presenteren in een standaard format van 20 plaatjes, die ieder 20 seconden blijven staan.
Het is de plek om je werk, mode, kunst, ontwerp, gemaakte project of welk goed idee dan ook te presenteren dat de geest en creatieve ziel inspireert van zowel degene die de avond organiseren als de bezoekers die het ervaren. Het overstijgt en verbindt daarmee de kleine onzichtbare creatieve netwerken ".

En mijn verhaal op 19 maart ging naturlijk over.....kunst !

http://www.pechakucha-hilversum.nl/madeleine-de-kemp/


On March 19th there was another Pecha Kucha Night at the theater , De Vorstin, in Hilversum. Pecha Kucha is a sort of platform where creatives can tell a story about their art, what inspires them, new ideas, their dreams or whatever you like to share. Goal: to inspire people and to meet others.

On the 19th I also told my story there, about (of course..) making art. (it is in Dutch though ....)


Hope you like it.

xo Madeleine

1 opmerking:

  1. Leuk! Ik heb hem bekeken. Ga zo door.... Misschien moet ik toch eens een workshop bij je volgen :-)

    BeantwoordenVerwijderen